Herfst Songs

Jouw Vocale Ontdekkingsreis

Zing je favoriete songs &
geniet van de Joy die de muziek je brengt!

DIT TRAJECT IS UITVERKOCHT

lees alle ins & outs

Als je zingt, wordt je vrolijk. Je ademt dieper en kunt je gevoelens uiten via je lied. Welke songs laten voor jou de zon schijnen? En hoe zouden die klinken als JIJ ze zingt? Ben je nieuwsgierig naar je stem? Wil je jouw vocale mogelijkheden vergroten? En wil je je muzikale zeggingskracht versterken?

Dan is Herfst Songs iets voor jou!

De herfst. Voor sommigen een ingewikkelde tijd van herfstblues en somberte. Maar dit jaar wordt het anders. Beter. Je favoriete songs zingen = de zon in jezelf laten schijnen, ook als het buiten stormt.

Zingen is als een warm bad. Een mooie song is als een zachte streling over je huid. Wees lief voor jezelf deze herfst. Door je ziel te voeden en expressie te geven aan je gevoelens. Relativeer door je stem te laten klinken via je favoriete songs.

Herfst Songs: lekker zingen, goeie energie creëren, jezelf verwarmen, verwennen en vitaliseren… No more blues!

Hèlen

Vanaf 3 oktober start ‘HERFST SONGS’, een stemtraject van 6 weken, waarin alle aspecten van een song aan bod komen. En natuurlijk leer je hoe je de song zingt. Op jouw eigen manier. Met jouw eigen geluid.

I Sing - stemtraject voor vrouwen

Zingen maakt gelukkig!

Je favoriete songs voluit zingen

Een muzikale reis

In 6 privélessen duik je dieper in je favoriete songs. Als je weet waar je op moet letten, hoor je opeens nieuwe dingen. De songs gaan nog meer tot je spreken. En als je je songs beter kent, kun je die ook makkelijker zingen. Met meer overtuiging. En meer zeggingskracht. Dat wordt een muzikale reis met veel mooie hoogtepunten.

Verdieping of opmaat

Dit traject is perfect als verdieping van het stemtraject ‘Zing jezelf vrij’ of als opmaat naar ‘I Sing’. Maar aangezien het helemaal gevormd kan worden volgens jouw wensen, staat het ook krachtig op zichzelf.

Vrijer en meer JOY

Na dit traject heb je meer inzicht in jouw stem. Je hebt je vocale mogelijkheden vergroot. Je weet beter hoe je een song kunt uitzoeken én hoe die te zingen. Je voelt je vrijer in je stem en in jezelf. Je hebt een tool in huis waarmee je jezelf altijd en overal JOY kunt geven.

 

Klik hier om te lezen wat anderen ervan zeggen

Voor mij gaat het zoveel verder dan zangles

Tinja Brugman

Wanneer en hoe?
Het traject start op 3 of 4 oktober en eindigt op respectievelijk 7 of 8 november. Zes weken lang heb je elke week een privéles van 40 minuten. Daarbij tunen we helemaal in op jouw songs en jouw stem en wat jij wilt vertellen.

privélessen (6 keer)
40 minuten 1-op-1 les
In overleg bepalen we een vaste tijd op de woensdag of dinsdag (overdag of ’s avonds).

Waar
Helens Muziekatelier
in Burgerbrug of Bergen

Beperkt plek
Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

Geen tickets meer beschikbaar

Winter Songs
Je kunt wel nog meedoen met het stemtraject Winter Songs. Klik de link voor meer info en aanmelden: www.themovingvoice.nl/winter-songs

VRAGEN?
Wil je graag meedoen, maar vind je het spannend? Of twijfel je of de cursus bij je past? Stuur dan een mail met je vragen. Dan kan ik contact met je opnemen om samen te kijken of dit traject iets is voor jou. Mail info@helenbotman.com

 

Your Voice is my Favourite Sound!

Helen Botman, The Moving Voice

Helen Botman

zangeres & stemcoach

Zingen is van jongs af aan mijn passie. Door de jaren heb ik heel wat facetten van het zingen, de muziek en mezelf onderzocht en ontdekt.

Van speels mijn idool nadoen met een borstel als microfoon, tot zangles krijgen in mijn tienerjaren. Van eindexamen doen voor mijn conservatorium opleiding, tot stembevrijding bij het Roy Hart Theatre. Van de show willen stelen met kracht en volume, tot het geven van een zo authentiek mogelijke performance.

Ik heb de afgelopen jaren gezongen met mijn worldpopgroep La Luna. In 2012 nam ik de stap naar het vormgeven van mijn droom: de theatervoorstelling Vleugelvrouw. Daarna maakte ik een engelstalig solo album: ‘I Sing’. Momenteel treed ik voornamelijk op met singer-songwriter en levenspartner Peter van Vleuten.

Ik heb het zingen altijd gezien als doel én als middel. Het zingen heeft me dieper doen voelen, angsten laten overwinnen, mezelf kwetsbaar durven opstellen. Door de muziek heb ik getourd en opgetreden, en samengewerkt met creatieve en vrije geesten. Door het werken met bands en ensembles heb ik geleerd over samenwerking en groepsprocessen.

Ik zie ernaar uit om je te tonen wat een prachtig instrument je in huis hebt en je techniek, tips en tools aan te reiken waarmee je de mogelijkheden van je stem kunt ontdekken en vergroten.

Reviews

“Ik kwam bij mijn eigen kracht en vuur”

“Ik leerde luisteren naar de song, de tekst en in verbinding staan met mezelf, het lied en de muziek. Daardoor heb ik me weer kunnen openstellen en kwam ik bij mijn eigen kracht en vuur.”
– Rosa Maria Meijer

“Het is een mooi proces om je eigen stem te ontdekken, oefenen, gehoord worden, zingen en genieten. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan, het smaakt naar meer en dat ga ik ook zeker doen!”
– Jeannette Lemmens –

“Mijn stem heeft een grote sprong gemaakt – dieper en krachtiger – en het zingen gaat meer moeiteloos en daardoor ervaar ik veel minder stress in m’n lijf (en hoofd).”
Saskia van Poppel

Vragen?

Mail Helen via info@helenbotman.com