Ik heb me weer kunnen openstellen en kwam bij mijn eigen kracht en vuur

Rosa Maria Meijer

Ik heb me weer kunnen openstellen en kwam bij mijn eigen kracht en vuur

Rosa Maria Meijer
foto: Marcel Fossen
foto: Marcel Fossen
Rosa Maria Meijer
over ‘I Sing’

Toen ik startte met ‘I Sing’ voelde ik me los, en niet verbonden met mijn omgeving. Ik durfde me niet te verbinden met de ander, moest van de ene barrière door de andere. Door ‘I Sing’ heb ik me weer kunnen openstellen en kwam ik bij mijn eigen kracht en vuur.

Ik zong The Rose – ‘In the spring, becomes the rose’. Het lied klonk door de ruimte en kwam – bam – weer bij mij terug. Ik brak en opende. Op het podium, waar iedereen zich liet zien, terwijl de anderen aanmoedigend luisterden.

De stappen tijdens ‘I Sing’ vormen voor iedereen een individueel proces.

Wat fantastisch om hier aan mee te doen en te zingen, en zoveel waardevolle feedback te krijgen van Helen. Ik leerde luisteren naar de song, de tekst, en in verbinding staan met mezelf, het lied en de muziek.

Ik raad iedereen die van zingen houdt aan om mee te doen.

Rosa Maria Meijer over het stemtraject 'I Sing'

Stemtrajecten

Winter Songs 

live stemtraject voor vrouwen

START: 7 OF 8 FEBRUARI 2023

VOCALE ONTDEKKINGSREIS VAN 6 WEKEN

leer je meest waardevolle instrument kennen - je stem! - en vergroot je vocale mogelijkheden

DIT STEMTRAJECT IS VOL

I Sing

live stemtraject voor vrouwen

START: WOENSDAG 26 APRIL 2023

10 WEKEN JOUW SONG & PRESENTATIE (DOOR)ONTWIKKELEN

in 4 groepslessen en 6 privélessen werk je aan een song die je aan het einde van het traject presenteert voor je groepsgenoten

➤ KLIK VOOR MEER INFO