Ik heb me weer kunnen openstellen en kwam bij mijn eigen kracht en vuur

Rosa Maria Meijer

Ik heb me weer kunnen openstellen en kwam bij mijn eigen kracht en vuur

Rosa Maria Meijer
foto: Marcel Fossen
foto: Marcel Fossen
Rosa Maria Meijer
over ‘I Sing’

Toen ik startte met ‘I Sing’ voelde ik me los, en niet verbonden met mijn omgeving. Ik durfde me niet te verbinden met de ander, moest van de ene barrière door de andere. Door ‘I Sing’ heb ik me weer kunnen openstellen en kwam ik bij mijn eigen kracht en vuur.

Ik zong The Rose – ‘In the spring, becomes the rose’. Het lied klonk door de ruimte en kwam – bam – weer bij mij terug. Ik brak en opende. Op het podium, waar iedereen zich liet zien, terwijl de anderen aanmoedigend luisterden.

De stappen tijdens ‘I Sing’ vormen voor iedereen een individueel proces.

Wat fantastisch om hier aan mee te doen en te zingen, en zoveel waardevolle feedback te krijgen van Helen. Ik leerde luisteren naar de song, de tekst, en in verbinding staan met mezelf, het lied en de muziek.

Ik raad iedereen die van zingen houdt aan om mee te doen.

Rosa Maria Meijer over het stemtraject 'I Sing'

QUIZ

En wat is je next step
om (nog) vrijer te zingen?

Doe de quiz

AGENDA

23/24 juli
Summer Songs
VOL

9/10/11 augustus
Lijflied
meer info

9 oktober
I Sing
meer info

terug naar
het overzicht

Stemtrajecten

Lijflied

weekendworkshop

9/10/11 AUGSTUS 2024

CREATIEVE REIS NAAR
ZELFEXPRESSIE & VRIJHEID

schrijf en zing je eigen lied met
meer plezier en zelfvertrouwen

➤ MEER INFO EN AANMELDEN

I Sing

live stemtraject voor vrouwen

START: WOENSDAG 09 OKTOBER 2024

8 WEKEN JOUW SONG & PRESENTATIE (DOOR)ONTWIKKELEN

in 4 groepslessen en 4 privélessen werk je aan een song die je aan het einde van het traject presenteert voor je groepsgenoten

➤ KLIK VOOR MEER INFO