Summer Songs

Jouw Vocale Ontdekkingsreis

Zing je favoriete songs &
geniet van de Joy die de muziek je brengt!

lees alle ins & outs

Songs kunnen je opzwepen. Je laten dansen en dromen. Je laten lachen en huilen. Wat zijn jouw favoriete songs? En hoe zouden die klinken als JIJ ze zingt? Ben je nieuwsgierig naar je stem? Wil je jouw vocale mogelijkheden vergroten? En wil je je muzikale zeggingskracht versterken?

Dan is Summer Songs iets voor jou!

In deze bizarre tijd waarin er zoveel beperkingen bestaan, is het extra belangrijk om jezelf te voeden met mooie, goeie dingen. En om de vrijheid in jezelf op te zoeken. En hoe kun je dat beter doen dan via je eigen stem en je favoriete songs?

Zijn er geen optredens om van te genieten? Ga zelf zingen! Kun je niet makkelijk op reis? Ga op reis door ‘de tijd van jouw leven’, via je eigen muziekcollectie. Summer Songs: lekker zingen, op adem komen, genieten, verdieping… Let’s make it beautiful!

Hèlen

Vanaf 13 en 14 juli start ‘SUMMER SONGS’, een stemtraject van 6 weken, waarin alle aspecten van een song aan bod komen. En natuurlijk leer je hoe je de song zingt. Op jouw eigen manier. Met jouw eigen geluid.

Zingen in de Zomer

Je favoriete songs voluit zingen

Een muzikale reis
In 6 privélessen duik je dieper in je favoriete songs. Als je weet waar je op moet letten, hoor je opeens nieuwe dingen. De songs gaan nog meer tot je spreken. En als je je songs beter kent, kun je die ook makkelijker zingen. Met meer overtuiging. En meer zeggingskracht. Dat wordt een muzikale reis met alleen maar hoogtepunten.

Dit traject zit vol. Je kunt nog wel meedoen met het stemtraject ‘I Sing’ dat start op 29 september.

Verdieping of opmaat
Dit traject is perfect als verdieping van het stemtraject ‘I Sing’ of ‘Zing jezelf vrij’. Ook kun je het gebruiken als mooie opmaat naar het stemtraject ‘I Sing’ dat start in september.

Na het traject heb je…
Na dit traject heb je meer inzicht in jouw stem. Je hebt je vocale mogelijkheden vergroot. Je weet beter hoe je een song kunt uitzoeken én hoe die te zingen. Je voelt je vrijer in je stem en in jezelf. Je hebt een tool in huis waarmee je jezelf altijd en overal JOY kunt geven.

Wanneer en hoe?
Het traject start op 13 of 14 juli en eindigt op respectievelijk 17 of 18 augustus. Zes weken lang heb je elke week een VIP*-les van 40 minuten (in overleg op de dinsdag of woensdag). Daarbij tunen we helemaal in op jouw songs en jouw stem. En wat jij wilt vertellen.

* vocaal, inspirerend en persoonlijk

VIP*-lessen (6 keer)
40 minuten 1-op-1 les
In overleg bepalen we een vaste tijd op de woensdag of dinsdag.

Waar
Helens Muziekatelier, OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug

Ticket
249 euro (betaling in één keer)
137 euro (betaling in twee termijnen)
inclusief 21% BTW (21 jaar en ouder)

Beperkt plek
Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!

Dit stemtraject is vol. Je kunt nog wel meedoen met het stemtraject ‘I Sing’ dat start op 29 september.

Vragen?
Mail info@helenbotman.com

Your Voice is my Favourite Sound!

Reviews

“Ik kwam bij mijn eigen kracht en vuur”

“Ik leerde luisteren naar de song, de tekst en in verbinding staan met mezelf, het lied en de muziek. Daardoor heb ik me weer kunnen openstellen en kwam ik bij mijn eigen kracht en vuur.”
– Rosa Maria Meijer

“Het is een mooi proces om je eigen stem te ontdekken, oefenen, gehoord worden, zingen en genieten. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan, het smaakt naar meer en dat ga ik ook zeker doen!”
– Jeannette Lemmens –

“Mijn stem heeft een grote sprong gemaakt – dieper en krachtiger – en het zingen gaat meer moeiteloos en daardoor ervaar ik veel minder stress in m’n lijf (en hoofd).”
Saskia van Poppel

Dit stemtraject is vol. Je kunt nog wel meedoen met het stemtraject ‘I Sing’ dat start op 29 september.

Helen Botman • zangeres & stemcoach

Zingen is van jongs af aan mijn passie. Door de jaren heb ik heel wat facetten van het zingen, de muziek en mezelf onderzocht en ontdekt. Van speels mijn idool nadoen met een borstel als microfoon, tot zangles krijgen in mijn tienerjaren. Van eindexamen doen voor mijn conservatorium opleiding, tot stembevrijding bij het Roy Hart Theatre. Van de show willen stelen met kracht en volume, tot het geven van een zo authentiek mogelijke performance.

Ik heb de afgelopen jaren gezongen met mijn worldpopgroep La Luna. In 2012 nam ik de stap naar het vormgeven van mijn droom: de theatervoorstelling Vleugelvrouw. Daarna maakte ik een engelstalig solo album: ‘I Sing’. Momenteel treed ik voornamelijk op met singer-songwriter en levenspartner Peter van Vleuten.

Ik heb het zingen altijd gezien als doel én als middel. Het zingen heeft me dieper doen voelen, angsten laten overwinnen, mezelf kwetsbaar durven opstellen. Door de muziek heb ik getourd en opgetreden, en samengewerkt met creatieve en vrije geesten. Door het werken met bands en ensembles heb ik geleerd over samenwerking en groepsprocessen.

Ik zie ernaar uit om je te tonen wat een prachtig instrument je in huis hebt en je techniek, tips en tools aan te reiken waarmee je de mogelijkheden van je stem kunt ontdekken en vergroten.

Dit stemtraject is vol. Je kunt nog wel meedoen met het stemtraject ‘I Sing’ dat start op 29 september.

Vragen?

Mail Helen via info@helenbotman.com