Winter Songs

Jouw vocale ontdekkingsreis
Zing je favoriete songs &
geniet van de Joy die de muziek je brengt!
start 21 of 22 januari 2025
lees alle ins & outs
Foto: Elizaveta Dushechkina

In de wintertijd lijkt alles kaal en stil. Maar ondergronds maakt de natuur zich op voor een nieuwe lente. In deze innerlijke voorbereidingsperiode is het extra belangrijk om jezelf te voeden met goeie en mooie dingen. Om stevig te wortelen en tegelijk de vrijheid in jezelf op te zoeken. Je stem is daarvoor een prachtige ingang. Zeker in combinatie met inspirerende songs.

Songs kunnen je warmte en omhulling bieden, je inspireren en laten smelten. En als je ze zelf zingt, gaat van binnen de zon schijnen. Wat zijn jouw favoriete songs? En hoe zouden die klinken als jij ze zingt?

Start het nieuwe jaar zingend! Daal af in jezelf en geef ruimte aan verlangens die gehoord willen worden. Ga op reis door ‘de tijd van jouw leven’, via je eigen muziekcollectie. Winter Songs: verdiepen, luisteren, op adem komen, zingen en genieten… Dit zet op een prachtige manier de toon voor het nieuwe jaar!

Ben je nieuwsgierig naar je stem? Wil je jouw vocale mogelijkheden vergroten? En wil je je muzikale zeggingskracht versterken? Dan is Winter Songs echt iets voor jou!

Vanaf 21 en 22 januari start ‘WINTER SONGS’, een stemtraject van 6 weken, waarin alle aspecten van een song aan bod komen. En natuurlijk leer je hoe je de song zingt. Op jouw eigen manier. Met jouw eigen geluid.

LEES VERDER

Start het
nieuwe jaar

Zingend!

TheMovingVoice-stemtraject-WinterSongs-zangeres-HelenBotman

illustratie: Galih Khoirul Fadil

Zing jezelf naar de lente

▶ Een muzikale reis

In 6 privélessen duik je dieper in je favoriete songs. Als je weet waar je op moet letten, hoor je opeens nieuwe dingen. De songs gaan nog meer tot je spreken. En als je je songs beter kent, kun je die ook makkelijker zingen. Met meer overtuiging. En meer zeggingskracht. Dat wordt een muzikale reis met veel mooie hoogtepunten.

▶ Verdieping of opmaat

Dit traject is perfect als verdieping van ‘Zing jezelf vrij’ of als opmaat van het stemtraject ‘I Sing’ of . Maar aangezien het helemaal gevormd kan worden volgens jouw wensen, staat het ook krachtig op zichzelf.

▶ Vrijer en meer joy

Na dit traject heb je meer inzicht in jouw stem. Je hebt je vocale mogelijkheden vergroot. Je weet beter hoe je een song kunt uitzoeken én hoe die te zingen. Je voelt je vrijer in je stem en in jezelf. Je hebt een tool in huis waarmee je jezelf altijd en overal JOY kunt geven.

 

vrijer
zingen

soepeler
bewegen

meer
zeggingskracht

groeien &
bloeien

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Voor mij gaat het zoveel verder dan zangles”

TINJA BRUGMAN

“Ik leerde luisteren naar de song en tekst”

“Door in verbinding te staan met mezelf, het lied en de muziek heb ik me weer kunnen openstellen, en kwam ik bij mijn eigen kracht en vuur.”

ROSA MARIA MEIJER

Wanneer en hoe
Het traject start op 21 en 22 januari en eindigt op respectievelijk 25 en 26 februari. Zes weken lang heb je elke week een privéles van 40 minuten. Daarbij tunen we helemaal in op jouw stem, jouw songs, en wat jij wilt vertellen.

Privélessen
40 minuten 1-op-1 les
In overleg bepalen we een vaste tijd op de woensdag of dinsdag (overdag of ’s avonds).

Locatie
Helens Muziekatelier
in Bergen

Deelnameticket
319 euro (betaling in één keer)
169 euro (twee termijnen á 169 euro)
inclusief 21% BTW

Beperkt plek
Er is beperkt plek dus meld je snel aan

Nog 4 plekken beschikbaar

Let’s Sing!

STEMCOACH EN ZANGERES

Helen Botman

Zingen is van jongs af aan mijn passie. Door de jaren heb ik heel wat facetten van het zingen, de muziek en mezelf onderzocht en ontdekt.

Via zangles in mijn tienerjaren; mijn conservatorium opleiding, en diverse cursussen, workshops en masterclasses, zoals stembevrijding bij het Roy Hart Theatre. Dit bracht me tot het geven van een zo authentiek mogelijke performance.

Ik heb veel jaren gezongen met mijn succesvolle worldpopgroep La Luna. In 2012 maakte ik de theatervoorstelling Vleugelvrouw. Daarna nam ik een Engelstalig solo album op: ‘I Sing’. Momenteel treed ik op met singer-songwriter en levenspartner Peter van Vleuten in het duo Botman & Van Vleuten, .

foto: Dutchlook

Ik heb het zingen altijd gezien als doel en als middel. Het zingen heeft me dieper doen voelen, angsten laten overwinnen, mezelf kwetsbaar durven opstellen. Door de muziek heb ik getourd en opgetreden, en samengewerkt met creatieve en vrije geesten. Door het werken met bands en gezelschappen heb ik geleerd over samenwerking en groepsprocessen.

foto: Dutchlook

Ik zie ernaar uit je te tonen wat een prachtig instrument je in huis hebt, en je techniek, tips en tools aan te reiken waarmee je de mogelijkheden van je stem kunt ontdekken en vergroten.

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Het is een mooi proces om je eigen stem te ontdekken”

“Oefenen, gehoord worden, zingen en genieten. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan, het smaakt naar meer en dat ga ik ook zeker doen!”

JEANNETTE LEMMENS

“Mijn stem heeft een grote sprong gemaakt”

“Dieper en krachtiger – en het zingen gaat meer moeiteloos en daardoor ervaar ik veel minder stress in m’n lijf (en hoofd).”

SASKIA VAN POPPEL

Zingen doet zoveel meer

Zingen doet zoveel meer dan je van te voren kan hopen. Het is plezier, maar het opent ook veel voor jezelf. Het is in een woord fantastisch. Ga het gewoon doen en ga het ervaren! Je krijgt spijt als je het niet doet.

– Melanie Stuifbergen –
over het stemtraject ‘I Sing’

foto: Jessica Heetebrij

VRAGEN?
Twijfel je of dit traject iets is voor jou? Of heb je nog meer vragen en kom je er met de info op deze pagina niet uit? Stuur dan een mail met je vraag. Dan kan ik met je meekijken of dit traject iets is voor jou. Mail me via info@helenbotman.com.

Free Your Voice!

Beluister de song ‘My Song’

RIGHT NOW, I SING MY SONG!

©2024 THE MOVING VOICE | PRIVACY | COOKIES & DISCLAIMER | VOORWAARDEN
©2024 THE MOVING VOICE
PRIVACY | COOKIES & DISCLAIMER | VOORWAARDEN